ALERTĂ NOUTĂȚI!

Ovidiu Hurduzeu, la Bacău, la „Conferinţele Bibliotecii”

Ovidiu Hurduzeu, la Bacău, la „Conferinţele Bibliotecii”


A 8-a ediţie a „Conferinţelor Bibliotecii” a avut loc joi, 29 aprilie 2010, orele 10.00 la sediul Bibliotecii Judeţene „Costache Sturdza” Bacău şi a inclus o manifestare mai complexă decât de obicei. Două evenimente s-au contopit într-o întâlnire de mare interes. Primul, conferinţa cu o temă extrem de actuală „România profundă: soluţii vechi pentru crize noi” susţinută de scriitorul Ovidiu Hurduzeu, doctor al Universităţii Stanford din SUA, expunere continuată de lansarea cărţilor „Mişcarea conservatoare” de Paul Gotfried şi „Economia libertăţii”, ediţie antologică îngrijită de John Chrisostom Medaille şi Ovidiu Hurduzeu la editura Logos din Bucureşti. Lucrările au fost comentate de Marius Manta, Alin Voicu, Alexandru Ciolan şi Ioan Enache. Al doilea eveniment a fost „Ziua bibliotecarului”, un moment special pentru festivitatea de înmânare a premiilor anuale ale Filialei Bacău a Asociaţiei Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România. Acesta e şi motivul pentru care la conferinţă au participat, pe lângă intelectuali băcăuani, oameni politici, economişti, multe persoane interesate de soluţiile pentru revenirea din multiplele crize în care se scufundă societatea noastră. Ca de obicei, au fost deschise mai multe standuri de carte printre care şi cel al Editurii Logos cu lucrările lansate la conferinţă şi cu altele.

3 Responses

  1. Am nevoie de unele detalii pentru organizarea conferintei la Suceava . Ar fi util daca as avea un nr de telefon sau macar o adresa de e-mail certa la care sa raspunda cineva.:)

  2. Am inteles ca vor fi conferinte si in alte orase din tara. M-as bucura sa anuntati din timp si sosirea conferintei si conferentiarului la Cluj-Napoca.
    Multumesc. N.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Arhivă articole